Kaviár

Orosz konyhaOrosz konyhaoroszkonyha.lap.hu/9-99hu16725442102006-04-10 01:30:432023-01-01 04:36:50Central Médiacsoport Zrt.centralmediacsoport@centralmediacsoport.hu2006
Hirdetés

Meghatározás

A 18.-ik századig az orosz konyha alapja a sárgarépa volt, ma sok a burgonya, kedvelt az uborka és a káposzta, szeretik gyűjteni és fogyasztani frissen és tartósítva a gombát. Kedvelik a mártással ízesített húsokat, a palacsintákat, sült tésztákat - sósan és édesen. Gyakori a teasűrítmény használata, amit forró vízzel hígítanak.

Hirdetés

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza:Kaviár
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem Elküldés